МИНАЛИ СЪБИТИЯ

Тръгване от Бургас с влак с начален час 8,20ч. Слизане в Айтос. Маршрут: Айтос-Зетьово-язовира на парк Генгер-Айтос. Ако групата реши може да се премине и по маршрута Айтос-Тополица.

Пътува се с автобус Бургас-Айтос, тръгващ от автогара Запад в 9 часа. Слиза се в село Съдиево. Маршрут: Съдиево - Дрянковец - Банево.

Група Бяло братство Бургас организира екскурзия на 5 и 6 октомври 2019г.по следния маршрут: гр. Бургас-гр. Хасково(разходка из града и обяд)-с. Широко поле(на 15 км преди Кърджали, изкачване на крепост Моняк за около час, от нея се разкриват възхитителни гледки към язовирите Кърджали и Студен кладенец), настаняване в хотел в град Кърджали. В неделя на 6-ти октомври минаваме по екопътека Вкаменената гора за около 2 часа, посещава се скално светилище Харманкая, Ембълъ теке(светилище на алиани), посещава се светилището на Орфей край село Татул. Прибиране в Бургас.

Първата спирка е на бул. Иван Вазов. Жечо ще бъде там в 8,30 часа. Втора спирка е срещу Трета поликлиника, третата е на Окръжна болница, четвъртата на Химически техникум.

Организира се поход с буса на Жечо по маршрут: с.Добра поляна - с.Дъскотна(участък от Ком-Емине). Записвания: Румен 0878811503

Тръгване с влак с начален час 8,20часа. Слизане в Айтос. Маршрут: Айтос - Карагеоргиево.

Тръгване от автогара Юг в 9,10ч. с автобус №22 от Бургас до Сл. бряг през Каблешково. Втората спирка е на ЦУРК-а и т.н. Слиза се в Каблешково. Маршрут: Каблешково-Габерово-Дъбник-Брястовец.

ПЪРВА СПИРКА В 8.15 ЧАСА ПРЕД "БИЛА" В КОМПЛЕКС "СЛАВЕЙКОВ", ВТОРА СПИРКА "МЛАДОСТ" В 8.20 ЧАСА, СЛЕДВАЩА - ОКРЪЖНА БОЛНИЦА И ПОСЛЕДНА В 8.30 ЧАСА СРЕЩУ ТРЕТА ПОЛИКЛИНИКА. 

НОСЕТЕ СИ ХАВЛИИ ЗА БАНЯ.

МАРШРУТИТЕ СА: ЙОНЧЕВО ЕЗЕРО - СТРАШНОТО ЕЗЕРО

МАЛЬОВИЦА - ТЕРАСИТЕ - ВЪРХЪТ

УРДИНИ ЕЗЕРА

РИЛСКИ ЕЗЕРА

БОРОВЕЦ - ХИЖА "ЧАКЪР ВОЙВОДА"

ВРЪХ "МУСАЛА"

СКАРЛАТОВА

Първата спирка е на бул. Иван Вазов в 8 часа; втората срещу Трета поликлиника в 8,05 часа; третата на Окръжна болница в 8,15 часа; четвъртата на Химическия техникум в 8,25 часа.

        В бус №1 с рег.№ А 3444 МР ще пътуват:

1.     РУМЕН АТАНАСОВ                                                               

2.     ЕВГЕНИЯ АТАНАСОВА                                                         

3.     СТЕФАН АТАНАСОВ                                                              

Здравейте! Публикувам менюто за Орлица. Тертипът им е доста остарял и ще зареждат продуктите за цялата поръчана храна до 1-ви август. Ако някой не хареса нещо от менюто и иска да го замени с друго да ми се обади до тази събота вечер - 27 юли. 

Меню за 3-ти август 2019г.:

месно: свински карета на скара и салата зеле с моркови

вегетарианско: картофи яхния и салата зеле с моркови

меню за 4-ти август:

месно: пилешки шишчета и салата мешана

вегетарианско: печени чушки с доматен сос и салата мешана

меню за 5-ти август:

Страници