МИНАЛИ СЪБИТИЯ

   Тръгване от ж.п. гара Бургас с бърз влак с начален час 9,40ч. Слизане в Айтос. Маршрут: Айтос - скален феномен Тримата братя - село Лясково - язовира - айтоски парк Славеева река - Генгера. Връщане с автобус или с влак, пристигащ на гара Айтос в 16,40ч.

ПРОГРАМА НА ЕКСКУРЗИЯТА ДО ВЕЛИНГРАД ОТ 1 ДО 6 АПРИЛ 2019г.

 

1 априлпонеделник: Бургас – гр.Перущица(посещение на „Червената църква“ край града и на Историческия музей) – с.Устина(преход до Устинския водопад с височина 15м, разположен на 2км над селото и параклис „Св. Георги“ до него) – Велинград(настаняване в къщи за гости „Еделвайс“, „Велеви“ и „Гергевана“).

      Тръгване от автогара Юг с автобус №22 от Бургас за Сл.бряг през Каблешково с час на тръгване 9,10 ч. Слиза се в Каблешково. Маршрут: Каблешково-върви се по билото над с.Медово до с.Габерово-разходка край язовир Ахелой-връщане до с.Габерово-хижа Горски кът-Каблешково.

    Потегляне от ж.п. гара Бургас с бърз влак с час на тръгване 9,40 часа. Слиза се в Айтос. Маршрут: Айтос-минаване по нов маршрут до вр. Хисарлъка-заслона-с. Зетьово-Айтос.

    Всички места в автобуса на превозвача Жечо вече са заети. До момента има записани около 15 души резерва. Моля един от тях по желание да поеме отговорност по организацията за намиране на превоз(около 20 местно бусче) и къща за гости във Велинград. Ще му бъде оказано съдействие. 

Справки: Румен Атанасов 0878811503

  Тръгване в 9 часа с автобус №3 за Банево. Разходка из околността според времето.

   От 1 април до 6 април 2019г. включително се организира почивка във Велинград с туристически походи в района. Цена - 130 лв., включваща 5 нощувки, транспортни разходи и нощувките на превозвача(ще пътуваме с автобуса Мечо на Жечо). 

Справки и записвания: Румен Атанасов - 0878811503

     Честита Новата 2019 година!

Любов и здраве през цялата година,

много походи в страната и чужбина,

винаги със Бог да сме в комбина,

в екстреми да си качваме адреналина!

ЧЕСТИТА НОВАТА 2 0 1 9 ГОДИНА!

НА ВСИЧКИ ТУРИСТИ , ПОЖЕЛАВАМ МНОГО ЗДРАВЕ, БЛАГОПОЛУЧИЕ ,

 МНОГО ИЗЛЕТИ И ПОХОДИ В ПЛАНИНИТЕ!  

МИР И СПОКОЙСТВИЕ В ДУШИТЕ ВИ!

НАЗДРАВЕ!

СКАРЛАТОВА

   През коледните празници от 22.12. до 26.12.2018г. няма да има организирани туристически прояви.

Весели празници и хубаво настроение!

Страници