МИНАЛИ СЪБИТИЯ

 Прогнозите са за слаби валежи до неделя следобяд. Ще направим разходка от Крушевец до Ново Паничарево и оттам ще преценим за маршрута. Тръгване в 8,30 часа. Спирките са: бул. Иван Вазов, срещу Трета поликлиника, Окръжна болница, Химически техникум.

  Набират се желаещи за поход по маршрут: Крушевец-Ново Паничарево-Веселие. Пътуването до Крушевец и връщането от Веселие ще бъде с бус на Жечо. При набиране на достатъчен брой желаещи тръгването ще бъде в 8,30 часа. В събота на обяд ще публикувам дали са се събрали достатъчно кандидати и спирките.

Справки и записвания: Румен Атанасов - 0878811503

   Поради ангажименти на превозвачите походът ще бъде в събота. До село Тополица ще ни превозва "баба Тодора". Маршрут: Тополица-преход по познати пътища над селото, слизане в село Карагеоргиево. Цената ще е 5-6 лева на човек. Час на тръгване - 8,30 часа. Спирки: бул. Иван Вазов, срещу Трета поликлиника, Окръжна болница, Химически техникум.

Справки и записвания: Румен Атанасов - 0878811503 

  Тръгване от автогара Юг в 9 часа с автобус Бургас-Созопол. Слиза се на Атия. Маршрут: с. Атия-вр. Бакърлъка-гр. Черноморец. Ако остане време може да посетим и крепост Акра край Черноморец. 

ТРЪГВАНЕ ЗА ПОХОДА: 8.00 ЧАСА ПЪРВА СПИРКА БУЛ."ИВАН ВАЗОВ", ВТОРА СПИРКА В 8.10 ЧАСА СРЕЩУ ТРЕТА ПОЛИКЛИНИКА, ТРЕТА СПИРКА "КОСМОС" В 8.15 ЧАСА, ЧЕТВЪРТА СПИРКА 8.20 ЧАСА ОКРЪЖНА БОЛНИЦА И ПОСЛЕДНА СПИРКА "МЛАДОСТ".

СКАРЛАТОВА

  Организира се преход по кръгов маршрут от село Раклица. Качване до връх Илийца по червена маркировка и слизане по синя маркировка. Пътуването е с новия бус на Жечо. Тръгването е в 8 часа по новото време. Спирките са обичайните - бул. Иван Вазов и т.н. На връщане ще посетим и мандрата в Сигмен. Носете си повече пари.

Справки и записвания: Румен Атанасов - 0878811503

  При условие, че не вали тръгването е в 9 часа с автобус №3 за Банево. Маршрутът тръгва от Банево, а посоката ще се определи на място според времето. 

ПРЕДЛАГАМ ДВА ВАРИАНТА ЗА ПОХОДА В РОДОПИТЕ:

ПЪРВИ ВАРИАНТ : ПО  ЖЕЛАНИЕ НА ТУРИСТИ ДА ОСТАНАТ НА ХИЖА СКАЛНИ МОСТОВЕ 3 НОЩУВКИ

ВТОРИ ВАРИАНТ: ПО СТАНДАРТНИЯ ОБЯВЕН МАРШРУТ.

МОЛЯ , АКО ИМА ЖЕЛАЕЩИ ЗА ПЪРВИ ВАРИАНТ , ДА МИ СЕ ОБАДЯТ.

СЪБИРАМ КАПАРО ОТ 50 ЛЕВА.

СКАРЛАТОВА

   Местата за неделния поход на 14 октомври вече са заети. Тръгването е в 8 часа. Маршрутът и спирките са обявени в предната публикация.

    Организира се поход по маршрут с. Добра поляна - с. Дъскотна, който е участък от Ком-Емине. През месец май тази година преминахме по това трасе. Ако се съберат кандидати ще пътуваме с 23 местната "Баба Тодора", понеже Жечо е на екскурзия с "Мечо". Бусът ще бъде в 8 часа на първата спирка на бул. Иван Вазов. Втора спирка срещу Трета поликлиника, трета спирка Окръжна болница, четвърта спирка Химически техникум.

В събота на обяд ще публикавам дали има достатъчно кандидати.

Справки и записвания: Румен Атанасов - 0878811503.

 

Страници