МИНАЛИ СЪБИТИЯ

Тръгване в 9 часа от автогара Юг с автобус Бургас-Созопол. Слизане на спирка Граничар. Маршрут: спирка Граничар-връх Исперец-връх Братята-конна база-спирка Граничар.

Тръгването за село Пчелин е на 6 септември-четвъртък в 7,30 часа. Първа спирка бул. Иван Вазов, следващите са: срещу Трета поликлиника, Окръжна болница и Химически техникум.

ЧЕТИРИ НОЩУВКИ - ДВЕ В БУДАПЕЩА И ДВЕ В ПРАГА.

ЦЕНА - 495 ЛЕВА

СПРАВКИ И ЗАПИСВАНИЯ ПРИ ИВАН СТОЕВ - 0888 228 339

 Здравейте, туристи смели, в авантюри врели и кипели, за нови подвизи зажаднели.

   Автобусът на Жечо идва от гр. Черноморец. Ще бъде на първата спирка на бул. Иван Вазов в 8 часа. Втората спирка е срещу Трета поликлиника. Туристите за тази спирка да бъдат там в 8 часа. Трета спирка Окръжна болница - 8,10 часа. Четвърта спирка Химически техникум - 8,15 часа. 

Приятна подготовка!

ТРЪГВАНЕ ЗА РОДОПИТЕ НА 7 ЮЛИ В 8 ЧАСА СРЕЩУ ТРЕТА ПОЛИКЛИНИКА, ПРЕДИ ТОВА ТЕЗИ , КОИТО ИСКАТ ДА СЕ КАЧАТ ОТ БУЛЕВАРД "ИВАН ВАЗОВ" в 7.45 ЧАСА ДА СА НА СПИРКАТА. СЛЕД ТРЕТА ПОЛИКЛИНИКА СЛЕДВАЩАТА СПИРКА Е НА ОКРЪЖНА БОЛНИЦА И ПОСЛЕДНА СПИРКА НА "МЛАДОСТ".

ИМА ЕДНО СВОБОДНО МЯСТО.

СКАРЛАТОВА

  За неделния поход до Раклица тръгването е в 8,30 часа. Първа спирка на бул. Иван Вазов, втора спирка - срещу Трета поликлиника, трета спирка  - Окръжна болница, четвърта спирка - Химически техникум.

Организира се поход по кръгов маршрут край село Раклица, Карнобатско. До селото се отива с буса "баба Тодора" на Жечо. По червена маркировка за 2 часа и нещо се изкачва връх Илийца, а слизането е по синя маркировка за около 2 часа. Бусът минава през село Сигмен. Който иска да си закупи от мандрата в селото млечни продукти да си носи повече пари. В петък вечерта или в събота следобед ще обявя в сайта дали има достатъчно кандидати за осъществяване на похода. Най-вероятно това ще е последното мероприятие за сезона 2017-2018г.

Справки и записвания: Румен Атанасов - 0878811503

  Пътуване с автобус №32 от Бургас до Брястовец, тръгващ в 8,30 часа от автогара Запад. Автобусът се движи по ул. Сан Стефано, след това завива наляво по бул.Демокрация. Слизане в с. Изворище. Маршрут: село Изворище - минаване край язовирчетата  - финал в село Драганово или село Брястовец. 

       Информация за записаните  за лятната почивка от 4 до 12 август 2018г. в Доспат и Пампорово. В Доспат ще нощуваме на 4,5 и 6 август в хотел Панорама. Цената за възрастни е 20лв. на легло на вечер, за деца до 6г. безплатно, за деца от 6 до 12 години 10 лв. В Пампорово ще нощуваме в  хотел Зора при миналогодишните условия - 23лв. на човек, включващи нощувка, закуска и вечеря, за деца до 6г. безплатно, за деца от 6 до 12 години на половин цена. Ориентировъчната сума за цялата почивка е 240лв., включваща 60 лв. за 3 нощувки в Доспат, 115лв. за 5 пансиона в Пампорово, 65лв.

Страници